Stal het Vossehol

Paardrijlessen

Paardrijlessen

Waar kan ik je mee helpen?
Vanaf de grond kunnen we werken aan een betere relatie tussen paard en mens. Dit is de basis. Wie kent er niet het paard wat zich steeds losrukt, of het paard wat op je hakken gaat staan? Leiderschap geeft rust. Rust in de relatie, en rust in het paard.
Grondwerk kan bestaan uit Freestyle, werken aan de hand of het werken met dubbele lange lijnen.
Ik werk met verschillende technieken, waarbij Horsemanship altijd vooraan staat.
Mijn inspirators en leermeesters hiervoor zijn Emiel en Chaja Voest (Freestyle-academy), Wim Vonck (Horsefeelings), Margreet Bouwmeester (Alona) en Marijke de Jong. Allen hebben mij enorm op weg geholpen.
Rijdend kan ik je helpen met ontspannen. We gaan altijd in jouw tempo. Mijn kracht ligt bij de oefening in kleine stukken hakken, zodat de ruiter, en daardoor het paard, de oefening kan begrijpen en zijn best hiervoor doet. Technieken als rechtrichten pas ik veelvuldig toe. Een paard heeft een voorkeur voor links of rechts, net als de mens. Het is onze verantwoordelijkheid om het paard meer in balans te krijgen, om ons te kunnen dragen. Ik werk veel met zijgangen om het paard soepel te krijgen. Eigen houding is daarbij zeer belangrijk. Dit is samengevat klassieke dressuur.

Mijn eigen paarden gebruik ik ook regelmatig om de ruiter op weg te helpen. Kijk op deze pagina voor informatie over mijn lespaarden.

Tarieven

Tarieven:

Prive les met jouw paard, €30, 45 minuten

Privé les met mijn paard: €30, 45 minuten Max. gewicht 75 kilo

Reiskosten : tot 10 km gratis vanaf postcode 3612 AM, 10 tot 30 km €5

© Blockwise

Delen